Rollshape teljes test masszírozó

Innovatív technológia, amely a vendégek igényeinek kielégítésére szolgál. A Rollshape számos további funkcióval és kiegészítéssel rendelkezik, amelyek tökéletesebbé teszik a többi hasonló géppel szemben.

A gép elsősorban infravörös fényt tartalmaz, melynek a testtel való kölcsönhatása során eltávolítja a toxinok egy részét, amelyek még a bőr legmélyebb rétegeiben is megtalálhatók. A hő pozitív hatással van a testre, segít az izmok lazításában, fokozó hatású. A jellemzői miatt az infravörös terápia ma a legnépszerűbb kezelések közé tartozik.

A Rollshape-ben a színterápia is jelen van, ami segít csökkenteni az emberekben felmerülő problémákat. Pozitív hatással van a következőekre:

  • Energia tartalékok
  • Immunitás
  • Mentális jólét
  • Anyagcsere
  • A bőr és a szövet

Ezekben az esetekben befolyásolhatjuk a megfelelő testfunkciókat, például az energiaközpontokat (csakrák) és energiapontokat (meridiánokat), valamint az impulzusok és testek területét.

Idővel a bőr szerkezete megváltozik, melynek következtében a bőr megöregszik, szárazzá válik és megjelennek a ráncok. Ezeket a folyamatokat - a Rollshape-ben is megtalálható - kollagén lámpával lassíthatjuk. A RollShape segítségével a kollagén-terápia masszázzsal kombinálható.

Manapság óriási mennyiségű pozitív ion vesz minket körül, melyek a körülöttünk lévő technológiából származnak.Ezek az emberi szervezetre károsak ezért fejfájást, émelygést és fáradtságot érezhetünk. A Rollshape-en végzett gyakorlatok során a levegő-ionizáló negatív ionokká (melyek gyógyítanak) semlegesíti a pozitívakat, tehát tisztítja a levegőt. Ennek eredményeképpen a szervezet megkapja a maximális energiamennyiséget ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat.