Kriolipolízis

Mit érdemes tudni a zsírfagyasztásról?

Zsírbontás a fagyasztás technológiájával kombinálva. Egy kúra átlagosan 3 kezelésből áll, egy kezelés 60 perc.

1 kúra alatt akár EGY-KÉT RUHAMÉRET CSÖKKENÉS!

Kriolipolízis zsírbontó testkezelés

A zsírfagyasztás (kriolipolízis, cryolipolysis) alapvető elve a kontrollált hűtés a beavatkozás-mentes zsírréteg csökkenés érdekében. A hűtésnek kitett zsírsejtek sejthalált szenvednek, így a bőr alatti zsírszövet a környező szövetek károsodás nélkül tud csökkeni. A lebontott zsírsejtek a természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetből, azaz az immunrendszerünk bontja le. A zsírfagyasztás (kriolipolízis, cryolipolysis) szabályozott, lassan csökkenő hőérzetet adó hatásmechanizmus, amely az egyenletes vákuumhatás mellett, maximálisan a kezelés végéig akár mínusz 5-10 fokig hűti a területet, már említetten szabályozott formában.

Az eredmények kb. 40%-a 15 nappal a kezelés után láthatóak, de legalább 6 hetet várni kell arra, hogy az igazi eredmény láthatóvá váljon. Fájdalommentes zsírbontás biztonságosan - LOKÁLISAN HAT.

A zsírleszívás testkezlést kiváltó teljesen beavatkozás és fájdalommentes zsírbontó testkezelés, mely egy igazán korszerű technológia. A kriolipolízis fájdalommentes, a kezelés alatt a vákuumhatás miatt enyhe feszülést lehet érezni, de a vákuum mértékét személyre szabottan állítjuk be. A zsírfagyasztásos zsírbontó kezelés miatt a kezelt felület átmenetileg érzéketlenné válik, mely néhány óra elteltével teljesen elmúlik. Rögtön a kezelés után visszatérhet rendes tevékenységeihez, kényelmetlenségek nélkül. Nincsenek mellékhatások, és a diéta, diétás étrend sem szükséges a kezelés sikeréhez.

 

Kezelhető területek:

Has, Comb, Csípő, Fenék, Kar

Egy kúra egy testtájon, maximum 3-4 alkalom zsírmennyiségtől függően. Havi 1 kezelés ajánlott.